» Het Philips Stadion

Het Philips Stadion ligt dichtbij het centrum van Eindhoven en biedt plaats aan 36.500 bezoekers. Alle zitplaatsen zijn overdekt en verwarmd. Speciaal voor de jongste jeugd is er een aparte Familiy Corner gereserveerd en uiteraard zijn er ook uitstekende faciliteiten voor invalide en minder valide bezoekers aanwezig.

Het Philips Stadion telt 51 Business Rooms, 8 Business Appartments, 12 Sponsorloges, 3 eersteklas restaurants, een volledig gerenoveerd vergader- en conferentiecentrum, 1 Supporterswinkel en 1 PSV Official Fan Shop.

Het Philips Stadion biedt ook ruimte aan twee overdekte promenades, een fitnesscentrum en het Supportershome van de Supportersvereniging PSV. De grasmat in het stadion is voorzien van een geavanceerd, geautomatiseerd beluchtings-, bemestings-, bevochtigings- drainage- en verwarmingsysteem.

Zalenverhuur
Naast de voetbalwedstrijden biedt het Philips Stadion elke week onderdak aan nog vele andere bijeenkomsten. De ene met een zakelijk of commercieel karakter, de andere puur voor het plezier. Wat de reden voor uw bijeenkomst echter ook is, in de unieke ambiance van het Philips Stadion wordt elke meeting een succes.

Achter het voetbalmasker van het Philips Stadion gaat een multifunctioneel complex schuil, dat alle denkbare congres- en partyfaciliteiten herbergt. Of u nu wilt vergaderen, congresseren, een cursus of seminar wilt verzorgen of een flitsende productpresentatie wilt geven, het stadion heeft de mooiste ruimte van Eindhoven met vanuit een aantal zalen uitzicht op de grasmat.

Vanzelfsprekend houdt de service niet op bij het beschikbaar stellen van een sfeervolle en functionele accommodatie. Maison van den Boer, de grootste partycateraar van Nederland, verzorgt exclusief de catering in het Philips Stadion, zodat u verzekerd bent van de allerhoogste kwaliteit. Het cateringprogramma varieert van een eenvoudig vergaderarrangement tot aan gastronomische dinermeetings, desgewenst met transport en overnachting.

Rondleiding door het Philips Stadion
Blijf niet langer nieuwsgierig, maar laat u door één van onze gastvrouwen of -heren rondleiden door het stadion. De minimale groepsgrootte voor een rondleiding is tien personen en maximale grootte is 35 personen. Bij ontvangst of vertrek krijgt u een drankje in het in het stadion gevestigde eetcafé. De duur van de rondleiding is ongeveer anderhalf uur.
PSV biedt naast groepsrondleidingen ook inlooprondleidingen.


[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Komende wedstrijd

Wist u dat?

PSV in English

Nieuws uit Eindhoven

Sportnieuws

Het weer

Vertaler

Van Dale Woordenboek

Beveiliging

  • Fake User

    Anti-spam banner


Free counter and web stats Copyright 2002-2018